Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποστολές

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες κάτω των 50.00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι μόνο 2.00€ για όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Για παραγγελίες άνω των 50.00€ δεν επιβαρύνεστε καθόλου με έξοδα αποστολής!
Και στις 2 περιπτώσεις, όταν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει μια έξτρα χρέωση 2.00€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική

Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική για διανομή, θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας. Στη σελίδα της Γενική Ταχυδρομική: 
στο πεδίο αναζήτηση αποστολής συμπληρώνετε αυτόν τον αριθμό και βλέπετε την κατάσταση της παραγγελίας σας και πότε ακριβώς θα την παραλάβετε!!

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η Γενική Ταχυδρομική θα κάνει άλλες 2 εργάσιμες μέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Tip: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασία σας ώς διεύθυνση αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9.00 έως τις 19.00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

Για τη διευκόλυνση της παραλαβής καλό θα ήταν να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό οτυ κινητού σας τηλεφώνου.